Voucher “1 saptamana pe velier in Marea Egee” - 2 persoane Expand

VOUCHER “7 ZILE PE VELIER IN MAREA EGEE” - 2 PERSOANE | Extragere 31 August

CRT2017001

O saptamana cu velierul, pe mare in insulele Sporade din Grecia, in perioada mai – septembrie 2018.

Voucherul iti da posibilitatea sa ocupi o cabina dubla din cele 3 disponibile.

Pentru detalii intra pe: http://www.yachtsailing.ro/

Extragerea va avea loc pe 31 August 2017.

Voucher valabil pt. 2 persoane.

Valoare premiu: 4050 RON

Pt. achizitie directa, scrie pe daruieste@cert-transilvania.ro

Detalii

O saptamana cu velierul, pe mare in insulele Sporade din Grecia, in perioada mai – septembrie 2018, pentru 2 persoane.

Ai visat vreodată să călătorești pe apă la bordul unui yacht? Insulele Sporade din Grecia sunt destinația perfectă pentru a-ți transforma visul în realitate. Poți sa-ți lași grijile acasă și să începi călatoria la bordul unui yacht pentru a descoperi minunatele Sporade. Participă la party-uri pe insule sau găsește o plajă retrasă și bucură-te de frumusețea naturală a peisajului. Indiferent care dintre cele două opțiuni le preferi, urcând la bordul velierului Baccarat visul tău va deveni realitate.

Insulele Sporade sunt situate într-un arhipelag de-a lungul coastei de est a Greciei, la est de orașul Volos. Numele de “Sporade” înseamnă “cele împrăștiate” și reflectă poziționarea aleatorie a insulelor. Vegetația densă, peisajele stâncoase și apele limpezi din întreaga zonă, precum și viața de noapte vibrantă, fac din acestea o destinație unică, care poate satisface cele mai exigente și variate gusturi.

Ambarcațiune

Velierul Baccarat este un yacht modern, cu vele și motor având capacitatea de cazare de 6+1 locuri și lungimea de 13m. Ambarcațiunea are un salon, o kichinetă (dotată cu aragaz și ladă frigorifică), o baie și 3 cabine cu paturi matrimoniale.
Cazarea se face în cabine de 2 locuri, salonul mai oferă loc pentru încă o persoană, rezervat skipper-ului (conducatorul ambarcatiunii).
Pachetul include: cazare, skipper, utilități (apă, gaz, electricitate), combustibil, taxe porturi, curățenie finală.

Destinația

Vom naviga în Sporade, având ca destinații porturi, plaje, rezervații și golfuri de pe și din jurul insulelor Skiathos, Skopelos, Alonnisos însoțiți de un skipper profesionist care iți va prezenta frumusețile și atracțiile acestor locuri.

Extragerea va avea loc in data de 31 August 2017