Cine suntem noi?

Asociatia CERT-Transilvania a fost infiintata in anul 2009, la initiativa unui grup de prieteni , uniti de pasiunea comuna pentru off-road, cu scopul ajutorarii semenilor aflati in dificultate. Printre actiunile organizate pe parcursul celor 8 ani de existenta ai asociatiei enumeram : campanii umanitare de distributie alimente, de Pasti si de Craciun, evenimente caritabile in beneficiul copiilor din orfelinate si centre de plasament, actiuni de sprijin a copiilor din familii defavorizate pentru a incuraja continuarea studiilor , actiuni anuale de impadurire si interventii in situatii de urgenta.

Despre tombola si campanie

Tombola este un concurs organizat de Asociatia CERT-Transilvania, dotat cu premii constand in produse sau servicii, oferite participantilor prin tragere la sorti.

Campania Daruiste o sansa la viata este derulata de Asociatia CERT-Transilvania in vederea strangerii de fonduri destinate achizitionarii de echipamente medicale ce vor fi donate Secției Clinice de Neonatologie II „Dominic Stanca” a Spitalului Clinic Județean de Urgentă Cluj-Napoca. 

Cine sunt beneficiarii Tombolei si campaniei

Beneficiarii directi ai Campaniei Daruieste o sansa la viata sunt cei aproximativ 3000 de copii nascuti prematur si bebelusii nascuti cu suferinta severa la nastere , care lupta pentru supravietuire , anual , in sectia de terapie intensiva a Secției Clinice de Neonatologie II „Dominic Stanca” a Spitalului Clinic Județean de Urgentă Cluj-Napoca.

Fondurile obtinute in cadrul campaniei sunt destinate in totalitate achizitionarii de echipamente medicale performante care sa ii sustina pe copiii nou-nascuti in lupta lor pentru supravietuire.

Beneficiarii indirecti ai Campaniei Daruieste o sansa la viatasuntem noi toti, intreaga comunitate clujeana, care primim astfel cea mai buna ingrijire pentru copiii nostri.  

Cum funcționeaza Tombola ?

Pentru a putea castiga unul dintre premiile puse in concurs trebuie sa achizitionezi bilete de concurs dedicat pentru produsul care te intereseaza.

 
Poti achizitiona oricate bilete de concurs, pentru oricare dintre produsele afisate.

 

Dupa ce efectuezi plata biletelor de concurs vei primi un email de confirmare pe care te rugam sa il pastrezi in eventualitatea in care vei castiga, pentru validarea premiului.

 

In 10 iulie, 31 august si 31 septembrie 2017, vor fi organizate extragerile castigatorilor pe site-ul partener https://www.tragerilasorti.ro/, iar castigatorii vor fi afisati atat pe site-ul partener cat si pe site-ul tombolei la adresa:  https://campanie.cert-transilvania.ro/content/9-rezultate-tombola

 

Daca ai castigat te vom pune in legatura cu partenerul nostru, care a pus la dispoziție premiul acordat, pentru a beneficia de acesta.

 

Mai multe bilete, mai multe sanse de castig.

Echipa CERT iti ureaza SUCCES!

Cat dureaza campania si care este intervalul de timp in care pot cumpara bilete?

Campania se desfăsoară pâna pe data de .... Intervalele de timp in care pot fi cumparate bilete sunt diferite in funcție de momentul in care se face extragerea pentru produsul respectiv. Acest lucru va fi specificat individual pe pagina produselor.

Cate extrageri vor fi?

Acest lucru va fi specificat individual pe pagina produselor.

La care extrageri sunt valabile biletele mele?

Biletul sau biletele tale vor paticipa la extragerea pentru care au fost cumparate. 

Cum intru in posesia premiului?

In momentul plasarii comenzii ne transmiti adresa de email si numarul de telefon, daca ai castigat vei fi contactat telefonic.

Cum se vor efectua extragerile?

Extragerile vor fi efectuate prin intermediul site-ului https://www.tragerilasorti.ro/

Pot primi contravaloarea premiilor?

Nu